Firmaflag

FIRMAFLAG - FLAGHUSETS TILBUDS FORMULAR

Udfyld formlaren herunder, og vi sender dig et uforbindende flag tilbud i løbet af 24 timer.
Flaghuset er en udløber af Flagfabrikken Sønderjylland som startede serigrafisk produktion af firmaflag ved Toftlund i midten af 1970 érne.

Dengang var kvaliteten i højsædet og det er den stadig.
Vi leverer som udgangspunkt kun flag i 160 gr/m2 spunden polyester.

Kvaliteten er testet af Teknologisk Institut og mange års erfaring viser, at det er den flagkvalitet som egner sig bedst til det danske klima.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 59 26 80 89.Venlig hilsen  FLAGHUSET, Fredslund Flag & Stænger
Flag til 8 meter flagstang (stærkeste kvalitet)
Pris pr. stk. v. køb af 1 stk: 575 kr. ekskl. moms
Pris pr. stk. v. køb af 2 stk: 438 kr. ekskl. moms
Pris pr. stk. v. køb af 5 stk: 375 kr. ekskl. moms
Pris pr. stk. v. køb af 9 stk: 338 kr. ekskl. moms

Priseksempel:

Information om firmaflag / logoflag / reklameflag
Stofkvalitet og holdbarhed.Der anvendes i dag to kvaliteter på det Danske marked.

1. Spunden polyester 160 gr/m2.

Flagdugen opfylder kravene ifølge Dansk Standard om styrke på mere end 76 newton i kædetrådene og 62 newton i skudtrådene.

2. Knitted polyester 90 eller 110 gr/m2.

Flagdugen er velegnet til kampagner etc. hvor budskabet skal ses i en kortere periode.

Flagdugen anvendes både til digitalprint og serigrafisk produktion. Den digitale printmetode åbner mulighed for print af billeder og grafik i full colour.


Trykteknik.Vi anvender de nyeste produktionsapparater der er tilgængelige inden for digitalprint og serigrafisk tryk. Derved sikrer vi at flagets farve og grafik står skarpt og med en farveintensitet og lysægthed der passer sammen med din virksomheds øvrige grafiske produkter.

Vi arbejder med CMYK og Pantone farver, og ofte kan vi booste farverne, så de fremstår ekstra skarpe og med en maksimal farve intensitet.

Farverne er vand baserede og miljøvenlige.


Størrelse og retning.Reklameflag fremstilles som stutflag eller højkantflag. Ved stutflag vender flagets korteste side ind mod flagstangen og ved højkantflag vender flagets længste side ind mod

flagstangen.

Maksimal trykstørrelse uden sammensyninger:

Serigrafisk tryk: 200 x 600 cm.

Digitalprint: 300 x ~cm.


Efterbehandling - konfektionering.Flaget syes med forstærket nylonlinning. I toppen og bunden af flaget sidder en flagclips, hvortil flaglinen fastgøres.

Ved højkantflag isættes ekstra flagclips i linningen for hver 1 meter. Når flaglinen føres igennem de ekstra clips, hænger flaget pænt ind til flagstangen. Syningerne er udført med dobbelttråd.


Pris og antal.Som udgangspunkt falder enhedsprisen i forhold til antallet af enheder.

Ved serigrafisk tryk skal der fremstilles en trykramme til hver farve, det medfører høje start omkostninger og dermed en høj pris ved fremstilling af et lille oplag. Prisen falder hurtigt og finder et fornuftigt leje ved omkring 10 flag.

Ved digitalprint er en lidt højere pris ved et mindre oplag udtryk for de omkostninger som påløber ved klargøring af opgaven.